Εγγραφή Εμπορικού Επισκέπτη

Κάντε εγγραφή και λάβετε δωρεάν πρόκληση

Email*
Κωδικός πρόσβασης*
Όνομα*
Επώνυμο*
Κινητό*
Εταιρεία*
Κλάδος Δραστηριοποίησης*
Διεύθυνση
Ταχυδρομικός κώδικας*
Περιοχή*

Όροι χρήσης και πολιτική απορρήτου

  • Τα στοιχεία που θα συμπληρώσετε θα τηρηθούν ως απόρρητα και θα επεξεργάζονται από την εταιρεία μας σύμφωνα με την κείμενη νομοθεσία, μόνο για σκοπούς επικοινωνίας της εταιρείας μας με εσάς και για τους προωθητικούς και οικονομικούς σκοπούς της διοργάνωσης της Έκθεσης.
  • Με τη συμπλήρωση των στοιχείων σας για αποστολή πρόσκλησης αναγνωρίζετε και αποδέχεστε ότι, στο πλαίσιο διεξαγωγής της Έκθεσης και των εκδηλώσεων που λαμβάνουν χώρα σε αυτή και συγκεκριμένα κατά την προσέλευση, είσοδο, παραμονή ή και έξοδό σας από την Έκθεση, ενδέχεται να φωτογραφηθείτε, βιντεοσκοπηθείτε ή / και ηχογραφηθείτε από την εταιρία Be-Best και τους συνεργάτες της.
  • Με την συμπλήρωση των στοιχείων σας, τεκμαίρεται η συγκατάθεσή σας (για λογαριασμό και των ανηλίκων που ενδεχομένως συνοδεύετε) για την με οποιονδήποτε τρόπο χρήση των ως άνω εικόνων, φωτογραφιών ή /και ηχογραφήσεων σας από την διοργανώτρια εταιρία και τους συνεργάτες της, παραιτούμενος από κάθε αξίωσή σας από τη χρήση του ως άνω υλικού, η οποία περιλαμβάνει ενδεικτικά τη δημοσίευση, αναμετάδοση και χρήση του για την προώθηση, διαφήμιση, προβολή και παρουσίαση της Έκθεσης.
  • Η ηλεκτρονική αυτή πρόσκληση ισχύει για 1 άτομo. Η διοργανώτρια εταιρεία διατηρεί το δικαίωμα ελέγχου και διασταύρωσης των στοιχείων που υποβάλετε.


Διάβασα και αποδέχομαι τους όρους

Αποστολή

Είσοδος χρήστη

Είσοδος